47-1101-Slijkerman_logo_outlineCMYK-DEF.png

 

Inspire to Create-wit.png

Bekijk onze vacatures

WIJ ZIJN SLIJKERMANKALANCHOË

 

Wij zijn een succesvol familiebedrijf gespecialiseerd in het veredelen, vermeerderen en produceren van Kalanchoë. Onze directe en indirecte klanten zijn tuincentra, bloemisten en kwekers in binnen- en buitenland. Wij staan voor kwaliteit tot in de vezels, voor deze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers. En hier zijn wij trots op!

Wij zijn een bedrijf met 45 medewerkers. De voordelen van onze platte organisatie zijn de korte lijnen, de mogelijkheid tot het creëren van kansen en het nemen van verantwoordelijkheden. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied en werken in een hecht team met een gezamenlijke passie voor ons product en de drive om succesvol te zijn. Ons team werkt met plezier en is betrokken, zodat dagelijks duizenden Kalanchoës de kwekerij verlaten, waar ze met passie zijn grootgebracht tot planten van de beste kwaliteit!

Ben je nieuwsgierig? Check onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Vul dan je gegevens in op het open sollicitatieformulier.

Onze vacatures

Allround Kasmedewerker

Wij zijn op zoek naar een Allround Kasmedewerker voor het gereedmaken van de kas voorafgaand aan de teelt. Heb jij het in je vingers? Join our team!

Meer informatie

Onderhoudsmonteur

Binnen onze kwekerij wordt gewerkt met de modernste technieken onder andere op het gebied van automatisering, hydrauliek, mechaniek, elektrotechniek en watertechniek. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de continuïteit en het up-to-date houden van het gehele geautomatiseerde intern transportsysteem en het oplossen van storingen op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied.

Meer informatie

Oogstmedewerker Potplanten

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een oogstmedewerker. Als oogstmedewerker ben je een belangrijke schakel binnen ons productieproces. Je bouwt karren op, verwerkt zelfstandig de bestellingen van klanten,  je oogst handmatig. Hierbij controleer je de aantallen en let je op kwaliteit.  Daarnaast help je bij het uitzetten van de planten. Aan het eind van de dag heb je samen met de oogst-crew ervoor gezorgd dat alle geplande werkzaamheden klaar zijn en is jouw werkplek weer netjes opgeruimd.

 

Meer informatie

Scholieren

de leukste bijbaan vind je hier!

Voor scholieren hebben wij altijd plek. Je kunt aan de slag op werkdagen, op zaterdag en in alle schoolvakanties. Jouw werktijden door de week plan je zelf in aan de hand van jouw schoolrooster. Op deze manier kan je lekker bijverdienen voor je nieuwe telefoon, games, vakantie of gewoon lekker sparen. Al vanaf 14 jaar ben je welkom bij ons! Iedere zaterdag werken we met een gezellig team van scholieren en studenten.

Wij bieden jou het volgende:

 • Leuk team van collega’s
 • De zekerheid om in alle vakanties te werken
 • Goed salaris
 • Afwisselend werk (geen lopendebandwerk)
 • Eventueel iedere week onder werktijd een uurtje sporten
 • Zaterdagmiddagborrel en de allergezelligste nazomer barbecue
 • Je moet 14 jaar zijn om bij ons te werken
 • Werktijden op zaterdag van 07:30-16:00

Wil je eerst een keer komen kijken hoe ons bedrijf eruit ziet en wat de werkzaamheden zijn? Bel naar Marloes van P&O (06-53702535) om een afspraak te maken.

Wil jij ons zaterdagteam versterken? Neem dan nu contact op!

BBL-opleidingen en stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding voor zowel BBL studenten als stagiaires.  Ben jij een student (middelbaar onderwijs, mbo, hbo, wo) en zoek je een interessante stage of afstudeeronderzoek? Binnen SlijkermanKalanchoë zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende studierichtingen. Wij hebben erkenningen voor diverse opleidingen en begeleiden jaarlijkse diverse stagiaires op zowel mbo, hbo als wo-niveau. Snuffelstages behoren ook tot een mogelijkheid.

Klik op de button hieronder en bekijk de 'Vlog uit de kas' van Glastuinbouw Nederland waarin Mark vertelt over zijn ervaring bij ons bedrijf.

WHY FIT IN, WHEN YOU CAN STAND OUT?

JOUW TOEKOMSTIGE
COLLEGA’S AAN HET WOORD

Pieter

Teeltspecialist

“Ik werk hier graag omdat ik heel vrij ben in wat ik doe.”

Lucas

Procesoperator

“Toch wel een van de mooiste dingen aan mijn werk is dat je na een drukke dag langs als die gesealde karren loopt en in een kleine vogelvlucht kan zien wat je die dag allemaal gedaan hebt.

 

WERKPLEZIER EN VITALITEIT

 

Een fijne sfeer en plezier en afwisseling in het werk zet werknemers in hun kracht. Ons team bestaat uit een mooie mix van jonge en oudere medewerkers met veel ervaring en medewerkers die in opleiding zijn en aan het begin van hun carrière staan. We zijn trots op onze persoonlijke werksfeer. Naast alle inspanning vinden we het ook belangrijk om regelmatig met elkaar tijd voor ontspanning in de vorm van een vrijmibo, feest of barbecue.

Vitaliteit is een van onze speerpunten: we vinden het belangrijk dat onze werknemers goed in hun vel zitten, zowel fysiek als mentaal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed op hun plek zitten en met plezier naar hun werk gaan.  Daarom bieden wij iedere week voor alle collega’s de mogelijkheid om te sporten onder werktijd in de vorm van yoga en/of circuittraining.

SOLLICITATIEPROCEDURE

 1. Solliciteer.
 2. Upload je motivatie samen met je cv.
 3. Wil je liever bellen of een keer kennismaken voordat je online solliciteert: dat kan altijd! Neem dan contact op met Marloes (HR).
 4. Als jouw profiel aansluit op de vacature, ontvang je binnen een werkdag een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Een terugkoppeling op de sollicitatie krijg je altijd.
 5. Heb je het eerste gesprek als positief ervaren en een goede indruk van ons bedrijf gekregen, dan plannen we een tweede gesprek in. In het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, ons team en doelstellingen en de arbeidsvoorwaarden.
 6. Match? Dan doen wij je een contractvoorstel met passend salaris en heten we je welkom als nieuwe collega!

SOLLICITEER HIER OP JOUW DROOMBAAN

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist