47-1101-Slijkerman_logo_outlineCMYK-DEF.png

 

Inspire to Create-wit.png

Bekijk onze vacatures

WIJ ZIJN SLIJKERMANKALANCHOË

 

Wij zijn een succesvol familiebedrijf gespecialiseerd in het veredelen, vermeerderen en produceren van Kalanchoë. Onze directe en indirecte klanten zijn tuincentra, bloemisten en kwekers in binnen- en buitenland. Wij staan voor kwaliteit tot in de vezels, voor deze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers. En hier zijn wij trots op!

Wij zijn een bedrijf met 45 medewerkers. De voordelen van onze platte organisatie zijn de korte lijnen, de mogelijkheid tot het creëren van kansen en het nemen van verantwoordelijkheden. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied en werken in een hecht team met een gezamenlijke passie voor ons product en de drive om succesvol te zijn. Ons team werkt met plezier en is betrokken, zodat dagelijks duizenden Kalanchoës de kwekerij verlaten, waar ze met passie zijn grootgebracht tot planten van de beste kwaliteit!

Ben je nieuwsgierig? Check onze vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Vul dan je gegevens in op het open sollicitatieformulier.

Onze vacatures

Meewerkend Voorman Potplanten

Deze vacature is ingevuld! Regel en organiseer jij graag oogstwerkzaamheden? Motiveer jij collega’s om het beste uit zichzelf te halen, schakel jij soepel, snel en sta je stevig in je schoenen? Kom dan kennismaken met SlijkermanKalanchoë. Ter versterking van het team ‘Handmatige oogst’ zoeken we een Meewerkend Voorman. 

Meer informatie

Scholieren

de leukste bijbaan vind je hier!

'Op dit moment is ons scholieren team compleet!’ zodra er weer een plek is, laten wij het weten! Wil je op de wachtlijst, dat kan, schrijf je in via de website of neem contact op met Marloes van Personeelszaken.

Wij bieden jou:

 • Leuk team van collega’s
 • Werken in alle schoolvakanties
 • Goed salaris
 • Afwisselend werk (geen lopendebandwerk)
 • Zaterdagmiddagborrel en de allergezelligste zomerbarbecue
 • Je moet 15 jaar zijn om bij ons te werken
 • Werktijden op zaterdag van 07:30-15:00 (soms langer afhankelijk van de drukte)

Heb je interesse? Schrijf je dan in op de website of neem contact op met Marloes van P&O (06-53702535). Dan laten wij jou weten of wij een plekje hebben voor jou!

BBL-opleidingen en stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding voor zowel BBL studenten als stagiaires.  Ben jij een student (middelbaar onderwijs, mbo, hbo, wo) en zoek je een interessante stage of afstudeeronderzoek? Binnen SlijkermanKalanchoë zijn er verschillende mogelijkheden voor verschillende studierichtingen. Wij hebben erkenningen voor diverse opleidingen en begeleiden jaarlijkse diverse stagiaires op zowel mbo, hbo als wo-niveau. Snuffelstages behoren ook tot een mogelijkheid.

Klik op de button hieronder en bekijk de 'Vlog uit de kas' van Glastuinbouw Nederland waarin Mark vertelt over zijn ervaring bij ons bedrijf.

WHY FIT IN, WHEN YOU CAN STAND OUT?

JOUW TOEKOMSTIGE
COLLEGA’S AAN HET WOORD

Pieter

Teeltspecialist

“Ik werk hier graag omdat ik heel vrij ben in wat ik doe.”

 

WERKPLEZIER EN VITALITEIT

 

Een fijne sfeer en plezier en afwisseling in het werk zet werknemers in hun kracht. Ons team bestaat uit een mooie mix van jonge en oudere medewerkers met veel ervaring en medewerkers die in opleiding zijn en aan het begin van hun carrière staan. We zijn trots op onze persoonlijke werksfeer. Naast alle inspanning vinden we het ook belangrijk om regelmatig met elkaar tijd voor ontspanning in de vorm van een vrijmibo, feest of barbecue.

Vitaliteit is een van onze speerpunten: we vinden het belangrijk dat onze werknemers goed in hun vel zitten, zowel fysiek als mentaal. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed op hun plek zitten en met plezier naar hun werk gaan.  Daarom bieden wij iedere week voor alle collega’s de mogelijkheid om te sporten onder werktijd in de vorm van yoga en/of circuittraining.

SOLLICITATIEPROCEDURE

 1. Solliciteer.
 2. Upload je motivatie samen met je cv.
 3. Wil je liever bellen of een keer kennismaken voordat je online solliciteert: dat kan altijd! Neem dan contact op met Marloes (HR).
 4. Als jouw profiel aansluit op de vacature, ontvang je binnen een werkdag een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Een terugkoppeling op de sollicitatie krijg je altijd.
 5. Heb je het eerste gesprek als positief ervaren en een goede indruk van ons bedrijf gekregen, dan plannen we een tweede gesprek in. In het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, ons team en doelstellingen en de arbeidsvoorwaarden.
 6. Match? Dan doen wij je een contractvoorstel met passend salaris en heten we je welkom als nieuwe collega!

SOLLICITEER HIER OP JOUW DROOMBAAN

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist