ONS VERHAAL

Veredelen, vermeerderen en produceren van de allermooiste Kalanchoë wereldwijd. Onze eigen veredeling en vermeerdering draagt er aan bij dat wij de beste kwaliteit kunnen waarborgen. De beste planteigenschappen worden gecombineerd in nieuwe variëteiten, om op deze manier een hoogwaardig eindproduct af te kunnen blijven leveren.

ONZE KERNWAARDEN

PASSIE

Passie is de constante drive om de mooiste producten te creëren in een team van collega’s die dezelfde drive hebben. Dit vertaald zich in ons bedrijf naar het creëren van de mooiste Kalanchoë rassen, de gedrevenheid om de mooiste plant te kweken en oogsten en de passie om de beste te willen zijn, zowel als veredelaar als producent. Passie moet je voelen. Een gezamenlijke passie om succesvol te zijn, maar ook betrokkenheid en werkplezier. Zodat dagelijks duizenden Kalanchoës de kwekerij verlaten, waar ze met passie zijn grootgebracht tot planten van de beste kwaliteit!

KWALITEIT

Wij gaan voor alleen de beste kwaliteit binnen ons bedrijf en in de markt. Kwalteit is niet alleen voor ons het allerbeste product, maar ook de beste service, tot ver boven het gemiddelde. Alleen goed is niet goed genoeg. Onze eigen veredeling en vermeerdering draagt er aan bij dat wij de beste kwalteit kunnen waarborgen. De beste planteigenschappen worden gecombineerd in nieuwe variëteiten, om op deze manier een hoogwaardig eindproduct af te kunnen blijven leveren. Kwaliteit gaat verder dat alleen productie. Iedereen binnen ons bedrijf is een onderdeel van de kwaliteit. In product, in service en in vernieuwing.

INNOVATIE

Door automatisering is het mogelijk om snel in te spelen op klantspecifieke wensen, trends en ontwikkelingen in de markt. Door te blijven innoveren kunnen we de sector en het bedrijf klaarmaken voor toekomstige generaties. Wij willen voorop lopen in alle technologische ontwikkelingen, maar ook frequente lancering van Kalanchoë noviteiten versterkt ons onder- scheidend vermogen. De drang naar meer, mooier en bijzonderder, innovatief gedrag draagt hier aan bij. Het meedenken en proactief werken waarderen wij enorm en we willen graag al onze collega’s de ruimte geven om binnen hun vakgebied te kijken wat anders of beter kan.