Production

MPS Certificaten

Als Kalanchoë kwekerij staat veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voorop. Door de MPS-Groep wordt jaarlijks gecontroleerd of ons bedrijf voldoet aan de certificering. Daarom zijn wij ook trots op de verkregen MPS certificaten: MPS ABC, MPS GAP, MPS Socially Qualified, MPS Quality en MPS ProductProof. Meer informatie over deze certificaten vindt u onder het kopje MPS.Over Decorum

Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid.

Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. Met de complimenten van Decorum. Decorum is dagelijks bezig met vernieuwen en verbeteren. Innovatie uit zich onder andere in logistiek, nieuwe producten, teeltsystemen en nieuwe concepten.

Met een consumentgerichte aanpak focust Decorum op verrassing en vernieuwing, samen met onze kwekers. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd, met één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur.

Meer informatie kunt u vinden op de Decorum website: www.decorumplantsflowers.com.