Vacatures

Wij zijn op zoek naar een Fulltime Procesoperator

Uitdagende stage techniek

Volg jij een MBO opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrische installaties en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek?

Wij bieden jou

Wanneer je bij ons stage loopt, ben je samen met de TD verantwoordelijk voor service en onderhoud van werktuigen, productiemachines, productie-installaties en apparaten. Je leert hoe je onderhoud moet plannen, hoe je het uitvoert. Tijdens je stagewerkzaamheden leer je het signaleren van storingen van productiemachines en je leert deze te verhelpen. Daarbij zal je samen met onze Onderhoudsmonteur zorgen voor de continuïteit en het up-to-date houden van het gehele geautomatiseerde intern transportsysteem en het oplossen van storingen op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied.

Wie zijn wij?

Wij zijn een van de meest geautomatiseerd potplantkwekerijen in Nederland. Wij produceren onder 50.000m2 glas bloeiende kalanchoë’s, mede onder het Decorumlabel, voor tuincentra, bouwmarkten en groothandelscentra door heel Europa en Rusland. De juiste kleuren bij de juiste consument, dat is de uitdaging van onze eigen veredelingsafdeling. Wereldwijd worden onze soorten door diverse collega kwekers geproduceerd. Binnen onze kwekerij wordt gewerkt met de modernste technieken op het gebied van automatisering, hydrauliek en klimaat.

Wij zoeken een gemotiveerde stagiaire. Wij vinden het belangrijk dat je stage bij ons een leerzame plek is waar jij veel leert! Het logisch nadenken, voordenken bij problemen, eerst nadenken en dat pas oplossen. Ben jij leergierig en zet je je voor 100% in?

Wij bieden jou een stageplek waar je enorm veel kan leren! Naast werken ook plezier, wij hebben vrijmibo, tafelvoetbal, gezellige collega’s en een goede werksfeer!

Interesse of wil je een keer bij ons komen kijken?
Mail naar of bel 072-5711502


Scholieren gezocht!

Wij zijn op zoek naar een Fulltime Productiemedewerker (M/V)